Agentia de proprietate industriala Rompatent Design, specializata  in protectia drepturilor de proprietate industriala in Romania, va propune dumneavoastra, cei care detineti un produs sau un semn distinctiv al creatiei intelectuale cu aplicabilitate industriala, sa constientizati importanta ,adevarata valoare a realizarilor dvs. si pericolele la care va expuneti daca nu veti actiona eficient pentru protejarea acestora intr-o lume in care furtul intelectual imbraca atatea si atatea  forme.

Tocmai de aceea, ne-am propus ca inainte de toate sa va acordam consultanta de specialitate  anterior inceperii oricarei proceduri in fata autoritatilor competente pentru inregistrarea creatiilor dvs., fie ca ne referim la o inventie, la un model de utilitate, la o marca de comert sau de servicii si nu in ultimul rand la un desen sau model industrial.

Intelegem sa  raspundem cu promptitudine oricarei solicitari, indiferent  daca veti alege sau nu, ca ulterior sa va reprezentam in demararea procedurilor legale, realizand de la inceput ca scopul unei agentii de profil  nu este numai unul pur economic, de a face profit, ci si acela, ca alaturi de alte institutii ale statului roman, e adevarat, la alte dimensiuni  si pe alte coordonate, sa combata fenomenul de furt intelectual,prin instrumentele legale puse la dispozitie, dar si prin o activitate de prevenire materializata in consultanta, cu urmari, de cele mai multe ori financiare asupra patrimoniului dvs.

Suntem o echipa nou constituita ,dar fiecare dintre noi avem o expertiza indelungata, de peste 15 ani  in domeniul juridic al protectiei drepturilor de proprietate industriala, fie ca am activat numai in mediul privat de profil, fie ca am reprezentat, la un moment dat interesele statului roman in combaterea fenomenului de contrafacere si furt intelectual.

Va oferim responsabilitate si respect in interactiunea cu dvs., fiind convinsi ca atitudinea noastra va genera reactii similare.