protectie marciProtectie marci, un serviciu Rompatent Design.

Securizati-va afacerea cu serviciul protectie marci oferit de Rompatent Design. Aflati informatii despre protectia marcilor de la expertii nostri.

Serviciul de protectie marci

Pentru a poteja marca dumneavoastra, specialistii nostri sunt conectati permanent atat la noutatile legislative, cat si la serviciile Oficiului de Stat pentru Inventii si Marci prevenind, astfel, orice tentativa a tertilor de a folosi sau inregistra marca dumneavoastra.

Dreptul de proprietate asupra marcii si, implicit, protectia acesteia, se dobandesc numai dupa ce ati obtinut inregistrarea marcii.

Consultantii nostri va ofera servicii de protectie marci atat in Romania, cat si la nivel international.

Importanta obtinerii protectiei marcii

O simpla utilizare a unei marci nu confera nici un fel de protectie marcii respective. In acest sens, Rompatent Design vine in sprijinul companiei dumneavoastra in vederea garantarii protectiei marcii si, totodata, a locului pe care societatea dumneavoastra il ocupa pe piata.

Serviciul de protectie marci va confera un drept exclusiv asupra marcii, tertilor fiindu-le interzisa utilizarea acesteia.

Durata protectie marci

Durata protectiei marcii incepe de la data demararii procedurii de inregistrare la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci pentru o perioada de 10 ani si poate fi reinnoita la implinirea fiecarei perioade de 10 ani.

Apeland la consultantii nostri, sunteti asigurati de promptitudinea si calitatea serviciilor oferite in domeniul de protectie marci.