Agentia de proprietate industriala Rompatent Design are ca prim obiectiv clientul. Ascultarea nevoilor acestuia este punctul de plecare in gasirea celei mai bune solutii personalizate. Cu peste 20 ani de experienta in domeniul juridic al protectiei drepturilor de proprietate industriala, ne angajam sa oferim clientilor nostri inregistrarea creatiilor cu promptitutine si responsabilitate, fie ca ne referim la o inventie, un model de utilitate, o marca de comert sau de servicii, ori la un desen sau model industrial.

Membra a Camerei Nationale a Consilierilor de Proprietate Industriala din Romania, agentia de proprietate Rompatent Design isi reprezinta clientii, persoane fizice sau juridice, in fata OSIM (Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci), EUIPO (European Union Intellectual Property Office) si WIPO (World Intellectual Property Organization) pentru inregistrarea drepturilor de proprietate industriala.

Gama larga a serviciilor de proprietate industriala oferite acopera fiecare nevoie a clientilor, incluzand inregistrarea marcilor, brevetelor de inventii, desenelor si modelelor industriale sau actiuni de protejare a drepturilor existente prin monitorizarea marcilor detinute.

Oferim serviciul de consultanta de specialitate anterior inceperii oricarui proces de inregistrare a creatiilor, pentru a ne asigura de reusita actiunilor noastre. Cercetarea este realizata de un consilier de proprietate industriala, dorind ca rezultatele sa fie cat mai precise.

VIZIUNEA COMPANIEI NOASTRE

 

Abordare individuala a clientului – Ascultarea acestuia este punctul de plecare in gasirea celei mai bune solutii personalizate, deoarece suntem de parere ca fiecare caz este diferit.

Informare continua a companiilor din Romania – Strategia noastra vizeaza in special informarea companiilor care isi desfasoara activitatea pe piata din Romania cu privire la noutatile din domeniului proprietatii industriale.

Promptitudine, responsabilitate, incredere.