Obiectivul agentiei de proprietate industriala Rompatent Design este acela de a fi un partener strategic pentru clientii sai prin cresterea puterii competitive si protejarea creatiilor unice.

Fiecare membru are o expertiza indelungata, de peste 20 ani in domeniul juridic al protectiei drepturilor de proprietate industriala. Fie ca am activat in mediul privat de profil, fie ca am reprezentat la un moment dat interesele statului roman in combaterea fenomenului de contrafacere si furt intelectual, prioritatea noastra este reprezentata de protejarea creatiilor clientilor nostri.

Agentia Rompatent Design este membra a Camerei Nationale a Consilierilor de Proprietate Industriala din Romania. Suntem in masura sa reprezentam clientii nostri, persoane fizice sau juridice, in fata OSIM (Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci), EUIPO (European Union Intellectual Property Office) si WIPO (World Intellectual Property Organization) pentru inregistrarea drepturilor de proprietate industriala.

Gama larga a serviciilor de proprietate industriala oferite acopera fiecare nevoie a clientilor, incluzand inregistrarea marcilor, brevetelor de inventii, desenelor si modelelor industriale sau actiuni de protejare a drepturilor existente prin monitorizarea marcilor detinute.

In plus, am decis sa oferim serviciul de consultanta de specialitate anterior inceperii oricarui proces de inregistrare a creatiilor, pentru a ne asigura de reusita actiunilor noastre. Cercetarea este realizata de un consilier de proprietate industriala, dorind ca rezultatele sa fie cat mai precise.

VALORILE CARE STAU LA BAZA COMPANIEI NOASTRE

Orientarea catre client – toate operatiunile din cadrul agentiei noastre au la baza nevoile clientilor; ascultarea acestora este punctul de plecare in gasirea celei mai bune solutii personalizate. Compania comunica activ, raspunzand oricarei intrebari formulate, dand dovada de flexibilitate, astfel ajutandu-i sa exploateze strategic rezultatul muncii lor de cercetare si dezvoltare prin promptitudine, responsabilitate si cu un plan bine stabilit;

Calitatea inalta a serviciilor oferite – mentinem standardele cat mai ridicate, in toate actiunile noastre;

Incredere – ne pastram integritatea in toate circumstantele.