Protectie brevete de inventie

Securizati-va afacerea prin serviciul de protectie brevete oferit de agentia de proprietate industriala Rompatent Design. Apeland la specialistii nostri in proprietate industriala, aveti garantia protectiei brevetului dumneavoastra.

Consilierii in proprietate industriala din echipa noastra va ofera servicii de consultanta si reprezentare in tot ceea ce presupune serviciul protectie brevete, atat la nivel national, cat si la nivel european, dar si pentru obtinerea certificatelor suplimentare de protectie.

Importanta obtinere protectie brevete

Protectia brevetelor echivaleaza, pentru noi, cu protectia asupra creatiei mintii omenesti. In acest context, apreciem ca fiind esentiala protectia inventiei dumneavoastra.

Brevetul confera titularului dreptul exclusiv de exploatare si, de asemenea, interzice tertilor folosirea inventiei fara acordul expres al titularului.

Durata protectie brevete

Atestarea si recunoasterea protectiei juridice asupra inventiei dumneavoastra ia nastere in momentul acordarii brevetului de inventie de catre Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci pentru o perioada de 20 de ani.

Rompatent Design realizeaza si respecta capacitatea omului de a inventa noi aplicatii practice ce reprezinta o sansa catre progres. De aceea, calitatea serviciilor noastre va fi pe masura asteptarilor dumneavoastra.

Patent concept