patent-brevet-inventieSecurizati-va afacerea prin serviciul de protective brevete de la Rompatent Design

Nu riscati nimic in afacerea dumneavoastra. Suntem aici pentru protectia brevetelor dumneavoastra.

Serviciul protective brevete

Apeland la specialistii nostri in proprietate industriala, aveti garantia protectiei brevetului dumneavoastra.

Consilierii in proprietate industriala din echipa noastra va ofera servicii de consultanta si reprezentare in tot ceeace presupune serviciul protectie brevete, atat la nivel national, cat si la nivel European, dar si pentru obtinerea certificatelor suplimentare de protectie.

Importanta obtinere protectie brevete

Protectie brevete echivaleaza, pentru noi, cu protectie asupra creatiei mintii omenesti. In acest context, apreciem ca fiind esentiala protectia inventiei dumneavoastra.

Brevetul confera titularului dreptul exclusiv de exploatare si, de asemenea, interzice tertilor folosirea inventiei fara acordul expres al titularului.

Durata protectie brevete

Atestarea si recunoasterea protectiei juridice asupra inventiei dumneavoastra ia nastere in momentul acordarii brevetului de inventie de catre Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci pentru o perioada de 20 de ani.

Rompatent Design realizeaza si respecta capacitatea omului de a inventa noi aplicatii practice ce reprezinta o sansa catre proges. De aceea, calitatea serviciilor noastre va fi pe masura asteptarilor dumneavoastra.