monitorizare marcaSpecialistii Agentiei Rompatent Design va informeaza ca, potrivit modificarilor aduse in 2010 legii marcilor in procedura de inregistrare a unei marci, Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci nu mai examineaza motivele relative de refuz la inregistrare, ceea ce inseamna ca un tert poate obtine inregistrarea unei marci, ASEMANATOARE sau IDENTICA cu cea al carei proprietar sunteti, prejudiciindu-va grav interesele.
Pentru a evita o astfel de situatie  neplacuta, Agentia de proprietate industriala Rompatent Design va propune serviciul de monitorizare marca.

Cum actionam pentru monitorizarea unei marci?

Aceasta presupune consultarea tuturor cererilor de marca depuse la inregistrare, iar in cazul in care identificam marci identice sau apropiate de ale dumneavoastra, de comun acord, actionam cu OPOZITIE, in termen de 2 (doua) luni de la publicarea cererii de inregistrare a marcii frauduloase.
Numai prin serviciul de monitorizare marca oferit de Rompatent Design reusiti sa va protejati eficient marcile, la nivel national, european si international si astfel sa actionati  pentru consolidarea afacerilor.

Serviciu de monitorizare a unei marci prin Rompatent Design

Prin incheierea unui contract si pe baza unui abonament lunar, Rompatent Design va ofera servicii de monitorizare a noilor cereri de marca:

– marca din domeniul dvs. de activitate;

– marci identice sau apropiate cu ale dumneavoastra pentru produse/ servicii identice sau similare.