Testimoniale

“Rompatent Design este agentia de proprietate industriala care ne reprezinta in obtinerea, inregistrarea si prelungirea marcilor noastre, atat la nivel national, cat si la nivel international. Colaboram de peste 6 ani, timp in care au dat dovada de profesionalism in orice situatie ivita, indiferent de greutatea acesteia. Ne-au consiliat si ne consiliaza in permanenta, raspunzand prompt la toate solicitarile noastre si actionand rapid in orice situatie.”

Balazs Sandor-Balazs
Director General Perla Harghitei

“Rompatent este o agentie de incredere, care ne-a reprezentat si ne reprezinta in continuare cu succes in obtinerea si inregistrarea de marci. Ne mandrim cu o colaborare de peste 5 ani, in care au raspuns cu promptitudine si profesionalism cerintelor noastre. Agentia verifica in permanenta piata brandurilor la nivel national si international. Mai mult, a reusit sa castige pentru noi un proces international. Recomandam Rompatent tuturor celor care doresc sa isi protejeze dreptul de proprietate intelectuala”.

Ec. Gh. Puscasu
Director general Laboratoarele Remedia

 

“DAbo Doner este un brand in care am investit enorm de mult, indiferent ca vorbim de implicarea emotionala, financiara, de timpul alocat sau de toate resursele atasate povestii noastre. Mi-am dorit inca de la bun inceput o siguranta pentru marca DAbo dar nu am stiut ce inseamna cu adevarat sa iti protejezi brandul pana cand nu l-am cunoscut pe Mihai Betelie, omul din spatele echipei Rompatent Design. El mi-a explicat toti pasii pe care trebuie sa ii urmez si mi-a oferit raspunsuri clare la toate intrebarile mele, devenind in cele din urma parteneri. Astazi, stiu ca DAbo Doner este un brand 100% protejat din punct de vedere legal si nu pot decat sa le recomand tuturor antreprenorilor sa isi protejeze munca si sa apeleze cu incredere la serviciile Rompatent Design.”

Dan Pastiu
Fondator DAbo Doner 

 

“Am crezut ca noi putem sa facem “totul”, “cel mai bine” si “in siguranta”. Ne-am dat seama ca ne inselam. Le-am apreciat munca lunara de monitorizare a marcilor, insa adevarata valoare am inteles-o mai bine doar atunci cand i-am vazut cu adevarat in actiune: au actionat rapid, informati, pregatiti, in interesul nostru atunci cand concurenta a incercat sa abuzeze de marcile noastre.  Ii simtim aproape de noi si de interesul nostru pe acesti profesionsti. Stam mult mai in siguranta cu ROMPATENT  DESIGN partener – pe care  il recomadam deschis!”

Anca Beu
Fondator Prisaca Transilvania

 

“Am considerat intotdeauna ca nu este mare lucru sa inregistrezi o marca in Romania si ca putem face asta prin forte proprii. Noroc totusi, ca atunci cand am intrat in incurcatura, am avut la cine sa apelam sa ne descurce. Ma bucur ca am dat de Rompatent si stiu ca de acum voi lasa pe mana profesionistilor chestiuni care tin de competenta lor. In timpul asta, eu ma voi ocupa de ceea ce stiu eu mai bine sa fac.”

Andreea Strugaru
Marketing Manager/Co-owner Kadra

 

logo Kadra

”Le-am apreciat profesionalismul si deschiderea fata de client, ideile privind imbunatatirea marcii si nu in ultimul rand, documentarea impecabila. De asemenea ii recomand pentru situatiile in care persoane “bine intentionate” vor sa isi insuseasca marca ta si ai nevoie sa fii reprezentat in instanta.”

Ovidiu Stan
Fondator Codlea Info

 

logo Codlea Info

„Specialistii din cadrul agentiei Rompatent Design ne-au consiliat cu privire la ce tip de protectie ar fi cea mai potrivita pentru brand-urile noastre. Acest lucru ne-a permis sa ne dezvoltam business-ul la nivel european, in siguranta. Recomand Rompatent Design oricarei companii care are nevoie de ajutor in a-si proteja drepturile de proprietate industriala.”

Roxana Cana
Tecnocereal

 

logo Tecnocereal

„Ca orice român care se respectă, am crezut că înregistrarea unei mărci este floare la ureche, la îndemâna oricui :). Abia după ce am primit refuzul provizoriu, am realizat că am nevoie de ajutor de specialitate. L-am găsit rapid, în persoana domnului Mihai Betelie, care a propus imediat soluțiile. Am toată admirația pentru echipa Rompatent. Deschidere, franchețe, promptitudine, profesionalism. Exact ce așteptăm toți de la o firmă de consultanță.”

Vasile Dobrin
DOAR FRUCT

 

“Am vrea sa multumim D-lui Mihai Betelie si intregii echipe de la Rompatent pentru sprijinul acordat in problema aparuta in urma cu aproape un an. Atunci am primit din partea firmei Medlife o somatie  pentru schimbarea numelui firmei noastre SC Sano Life Med SRL,  sustinand ca poate crea confuzie cu numele Medlife. Am luat legatura cu Dl. Mihai Betelie care a facut un raspuns la solicitarea firmei Medlife spunand ca firma SC Sano Life Med este constituita de aproape 14 ani, iar in tot acest rastimp nu s-a facut nici o sesizare.  In continuare am depus documentatia pentru inscrierea firmei noastre la OSIM, pentru care am primit raspuns favorabil obtinand Certificatul de Inregistrate a marcii.

Promptitudinea si rezolvarea profesionala sustinuta din partea firmei Rompatent si in special a dlui Mihai Betelie a dus la rezolvarea amiabila a acestei situatii.

Va multumim!”

 

Echipa Sano Life Med