“DAbo Doner este un brand in care am investit enorm de mult, indiferent ca vorbim de implicarea emotionala, financiara, de timpul alocat sau de toate resursele atasate povestii noastre. Mi-am dorit inca de la bun inceput o siguranta pentru marca DAbo dar nu am stiut ce inseamna cu adevarat sa iti protejezi brandul pana cand nu l-am cunoscut pe Mihai Betelie, omul din spatele echipei Rompatent Design. El mi-a explicat toti pasii pe care trebuie sa ii urmez si mi-a oferit raspunsuri clare la toate intrebarile mele, devenind in cele din urma parteneri. Astazi, stiu ca DAbo Doner este un brand 100% protejat din punct de vedere legal si nu pot decat sa le recomand tuturor antreprenorilor sa isi protejeze munca si sa apeleze cu incredere la serviciile Rompatent Design.”

Dan Pastiu
Fondator DAbo Doner 

 

“Am crezut ca noi putem sa facem “totul”, “cel mai bine” si “in siguranta”. Ne-am dat seama ca ne inselam. Le-am apreciat munca lunara de monitorizare a marcilor, insa adevarata valoare am inteles-o mai bine doar atunci cand i-am vazut cu adevarat in actiune: au actionat rapid, informati, pregatiti, in interesul nostru atunci cand concurenta a incercat sa abuzeze de marcile noastre.  Ii simtim aproape de noi si de interesul nostru pe acesti profesionsti. Stam mult mai in siguranta cu ROMPATENT  DESIGN partener – pe care  il recomadam deschis!”

Anca Beu
Fondator Prisaca Transilvania


“Rompatent este o agentie de incredere, care ne-a reprezentat si ne reprezinta in continuare cu succes in obtinerea si inregistrarea de marci. Ne mandrim cu o colaborare de peste 5 ani, in care au raspuns cu promptitudine si profesionalism cerintelor noastre. Agentia verifica in permanenta piata brandurilor la nivel national si international. Mai mult, a reusit sa castige pentru noi un proces international. Recomandam Rompatent tuturor celor care doresc sa isi protejeze dreptul de proprietate intelectuala”.

Ec. Gh. Puscasu
Director general Laboratoarele Remedia