inregistrare marca

Alegerea unui serviciu de inregistrare marca este cea mai buna solutie pentru protejarea identitatii companiei dumneavoastra!

Servicii inregistrare marca

Protejati-va afacerea alegand serviciile Rompatent Design de inregistrare marca pentru ca profesionalismul, seriozitatea si promptiudinea reprezinta trasaturile care ne recomanda.

Serviciul presupune parcurgerea mai multor etape in fata autoritatilor competente. In acest sens, consilierii in proprietate intelectuala din cadrul echipei noastre sunt intotdeauna pregatiti sa vina in intampinarea nevoilor dumneavoastra.

Pentru a inregistra o marca in Romania trebuie sa asteptati intre 8 si 12 luni de la demararea procedurii in fata Oficiului de Stat pentru Inventii si Marci – OSIM. Aceasta perioada se poate prelungi in cazul in care marca solicitata de dumneavoastra a fost deja inregistrata la OSIM sau este in curs de inregistrare de catre un tert.

Cercetare documentara prealabila

Intrucat suntem constienti ca timpul dumneavoastra este pretios si irecuperabil, societatea noastra va ofera si servicii de cercetare documentara prealabila, in urma careia veti fi informati cu privire la sansele reale de inregistrare a marcii si, totodata, consilierii nostri va vor oferi solutii legale in vederea finalizarii cu succes a solicitarii dumneavoastra intr-un timp cat mai scurt, la un pret avantajos.

Consultanta pentru inregistrare marca nationala

Consilierii in proprietate intelectuala care alcatuiesc echipa Rompatent Design sunt permanent la dispozitia dumneavoastra oferind consultanta de specialitate pentru inregistrare marci nationale. Astfel, veti fi informati cu privire la tot ceea ce presupune procedura de inregistrare marca precum si asupra beneficiilor pe care inregistrarea marcii le va aduce companiei dumneavoastra.

De ce sa alegeti inregistrarea marcii?

Sunt o serie de beneficii la inregistrarea marcii: obtinerea unui drept de exclusivitate asupra folosintei acesteia, dar si interdictia adusa tertilor de a utiliza marca sau unul din elementele sale caracteristice.

Prin protectia asigurata marcii prin inregistrare, siguranta imaginii companiei dumneavoastra este garantata atat in fata clientilor, cat si a concurentei, care nu se va putea folosi de denumirea produselor dumneavoastra. De asemenea, puteti opta si pentru inregistrarea unei marci europene care sa va asigure protectia brandului in intreg spatiul comunitar al Uniunii Europene.

Inregistrati ca marca bunurile sau serviciile inainte sa  le lansati pe piata

Agentia de proprietate industriala Rompatent Design specializata in consultanta privind marcile de comert si servicii este un partener de incredere al afacerii dvs.

Rompatent Design este acreditata OSIM/EUIPO/WIPO si membra a Camerei Nationale a Consilierilor in Proprietate Industriala din  Romania.

Rompatent Design asigura serviciul inregistrare marca in conditii flexibile. 

Solicita o Oferta de Valoare Rompatent Design la adresa de e-mail: office@patentdesign.ro.