Marca nationala

Agentia de proprietate industriala Rompatent Design specializata in consultanta privind marcile de comert si servicii este un partener de incredere al afacerii tale, fiind acreditata OSIM/EUIPO/WIPO si membra a Camerei Nationale a Consilierilor in Proprietate Industriala din Romania.

Cu peste 20 ani de experienta in domeniul juridic al protectiei drepturilor de proprietate industriala, ne angajam sa oferim clientilor nostri inregistrarea creatiilor cu promptitutine si responsabilitate.

 

Protejeaza investitia facuta in brandul tau prin inregistrarea denumirii acestuia ca marca!

O simpla utilizare a unei marci nu confera nici un fel de protectie marcii respective. In acest sens, Rompatent Design vine in sprijinul companiei dumneavoastra in vederea garantarii protectiei marcii si, totodata, a locului pe care societatea dumneavoastra il ocupa pe piata.

Marca inregistrata

Importanta obtinerii protectiei prin inregistrare marca 

Marca inregistrata va confera un drept exclusiv de folosinta asupra denumirii. Astfel, le puteti interzice tertilor utilizarea oricarei denumiri similare sau identice cu marca inregistrata de dumneavoastra.

Oricine va poate distruge afacerea prin inregistrarea ca marca la OSIM a denumirii pe care o folositi, iar apoi sa va interzica folosirea acesteia, pentru ca prin inregistrarea marcii acesta a devenit proprietar.

Taxele OSIM pentru inregistrarea unei marci nationale difera in functie de tipul marcii, dar si pentru cate clase NISA este ceruta protectia. 

AICI regasiti un desfasurator cu toate taxele OSIM, dar si un simulator pentru a va calcula cuantumul total pentru marca dumneavoastra.

 

Durata protectie marci

O marca inregistrata ofera protectie odata cu data demararii procedurii de inregistrare la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci pentru o perioada de 10 ani si poate fi reinnoita la implinirea fiecarei perioade de 10 ani.

Apeland la consultantii nostri, sunteti asigurati de promptitudinea si calitatea serviciilor oferite in domeniul de protectie marci.