inregistrare-marca-nationala-OSIM-RomaniaInregistrarea marcii este cea mai buna solutie pentru protejarea identitatii companiei dumneavoastra !

Servicii inregistrare marca

Protejati-va afacerea alegand serviciile Rompatent Design de inregistrare marca pentru ca profesionalismul, seriozitatea si promptiudinea reprezinta trasaturile care ne recomanda.

Serviciul presupune parcurgerea mai multor etape in fata autoritatilor competente. In acest sens, consilierii in proprietate intelectuala din cadrul echipei noastre sunt intotdeauna pregatiti sa vina in intampinarea nevoilor dumneavoastra.

Inregistrarea unei marci in Romania dureaza intre 8 si 12 luni de la demararea procedurii in fata Oficiului de Stat pentru Inventii si Marci. Aceasta perioada se poate prelungi in cazul in care marca solicitata de dumneavoastra a fost deja inregistrata la OSIM sau este in curs de inregistrare de catre un tert.

Cercetare documentara prealabila

Intrucat suntem constienti ca timpul dumneavoastra este pretios si irecuperabil, societatea noastra va ofera si servicii de cercetare documentara prealabila, in urma careia veti fi informati cu privire la sansele reale de inregistrare a marcii si, totodata, consilierii nostri va vor oferi solutii legale in vederea finalizarii cu succes a solicitarii dumneavoastra intr-un timp cat mai scurt, la un pret avantajos.

Consultanta pentru a inregistra o marca nationala

Consilierii in proprietate intelectuala care alcatuiesc echipa Rompatent Desing sunt permanent la dispozitia dumneavoastra oferind consultanta de specialitate pentru inregistrare marci nationale. Astfel, veti fi informati cu privire la tot ceea ce presupune procedura de inregistrare marci precum si asupra beneficiilor pe care inregistrarea marcii le va aduce companiei dumneavoastra.

De ce sa alegeti protectia marcii?

Inregistrarea marcii reprezinta pentru dumneavoastra obtinerea unui drept de exclusivitate asupra folosintei acesteia, dar si interdictia adusa tertilor de a utiliza marca sau unul din elementele sale caracteristice.

Prin protectia asigurata marcii, siguranta imaginii companei dumneavoastra este garantata atat in fata clientilor cat si a concurentei, care nu se va putea folosi de denumirea produselor dumneavoastra. De asemenea, puteti opta si pentru inregistrarea unei marci europene care sa va asigure protectia brand-ului in intreg spatiul comunitar.