inregistrare marca

Dreptul asupra proprietatii este sacru!
Fie ca vorbim de proprietatea asupra unor bunuri fizice, materiale, fie ca vorbim de proprietatea industriala asupra unor active necorporale cum sunt marcile.

Indiferent  ca ai o afacere consacrata, sau una in plina  ascensiune, TU trebuie sa-ti protejezi identitatea brandurilor, sa le securizezi si sa le asiguri plus-valoarea

Ai investit timp si bani in afacerea ta.

Ai creat o valoare pentru tine si familia ta.

Ai o baza de clienti fideli care apreciaza serviciile si produsele tale.

Ti-ai  creat o identitate pe piata in relatia cu clientii.

Acestia te identifica si te aleg dintre concurentii  tai tocmai prin denumirea pentru care ai muncit atat de mult sa o dezvolti.

Stiai  ca astazi oricine poate oferi bunuri sau servicii sub denumirea pe care ai  creat-o si dezvoltat-o sau sub una asemanatoare, profitand de reputatia sau renumele pe care tu  l-ai obtinut in timp. 


Stiai  ca oricine  iti  poate distruge afacerea prin inregistrarea ca marca la OSIM a denumirii pe care o folosesti, iar apoi sa-ti  interzica sa o folosesi, pentru ca prin inregistrarea ca marca el a devenit proprietar?

Astfel, vei  pierde valoarea pe care ai  creat-o si vei fi nevoit sa o iei de la capat.

Stiai ca pentru numele de domeniu pe care il detii  nu ai decat un drept de folosinta?
Il poti  pierde daca un tert il inregistreaza ca marca  si cere transferul numelui de domeniu.

Stiai  ca, odata devenit proprietar asupra marcii, care este un activ necorporal. o poti  folosi pentru a garanta credite bancare pentru dezvoltarea afacerii?
Stiai ca poti  licentia marca si astfel veti putea obtine venituri pasive?

Inregistreaza ca marca bunurile sau serviciile inainte sa  le lansezi pe piata.

Agentia de proprietate industriala Rompatent Design specializata in consultanta privind marcile de comert si servicii este un partener de incredere al afacerii tale.

Rompatent Design este acreditata OSIM/EUIPO/WIPO si membra a Camerei Nationale a Consilierilor in Proprietate Industriala din  Romania.

Rompatent Design asigura serviciul inregistrare marci in conditii flexibile. 

DE CE SA ALEGI SERVICIILE ROMPATENT?

  • Suntem singura Agentie de Proprietate Industriala din Romania care acorda contractual garantia de calitate a serviciilor- daca gresim, platim.

Daca marca nu se inregistreaza din culpa nostra iti restituim onorariul.

  • Oferim gratuit cercetare documentara prealabila  si iti vom spune daca o denumire se poate sau nu inregistra ca marca.
  • Pe toata procedura de inregistrare a marcii  iti oferim gratuit monitorizarea acesteia.